Επιπλέον εργασία για τα συνεργεία αυτοκινήτων

Νέα φίλτρα καμπίνας Bosch για αλλεργικούς

  • ΦΙΛΤΡΟ* με τρία ενεργά στρώματα φίλτρου που εξασφαλίζουν καθαρό αέρα στο εσωτερικό του οχήματος
  • Δεσμεύει τα αλλεργιογόνα, εκμηδενίζει τα βακτήρια, φιλτράρει καλύτερα τη σκόνη
  • Πλήρης γκάμα φίλτρων καμπίνας: standard, ενεργού άνθρακα, ΦΙΛΤΡΟ*

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από αλλεργίες. Κατά συνέπεια, η ανάγκη για καθαρό αέρα στο εσωτερικό του οχήματος έχει αυξηθεί για τους οδηγούς οχημάτων που είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας. Έτσι, η Bosch προσφέρει τη νέα σειρά φίλτρων ΦΙΛΤΡΟ*, ένα ειδικό φίλτρο καμπίνας που κατακρατεί ακόμα και την πιο λεπτή σκόνη και καθιστά αβλαβή τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια.

Στη νέα σειρά φίλτρων καμπίνας ΦΙΛΤΡΟ* , πολλαπλά στρώματα φίλτρου εξασφαλίζουν καθαρό αέρα στο εσωτερικό του οχήματος προστατεύοντας την υγεία των επιβατών και αυξάνοντας την άνεση. Ένα στρώμα ενεργού άνθρακα εξουδετερώνει επιβλαβή και δύσοσμα αέρια. Ένα εξαιρετικά λεπτό στρώμα μικρο-ινών συγκρατεί τα σωματίδια με διάμετρο μέχρι 2,5 μm και ως εκ τούτου το 99% της σκόνης. Ένα στρώμα αντιαλλεργικό με ειδικό μοριακό πλέγμα διαχωρίζει τα αλλεργιογόνα και τα καθιστά αβλαβή. Επιπλέον, ιόντα αργύρου εντός του αντιαλλεργικού στρώματος σκοτώνουν τα βακτήρια. Αυτό το φιλτράρισμα εξασφαλίζει ότι ο αέρας στο εσωτερικό του οχήματος είναι καθαρός και απαλλαγμένος από μυρωδιές. Με τη μείωση και την πρόληψη των αλλεργικών αντιδράσεων, όπως το φτέρνισμα, το νέο ΦΙΛΤΡΟ*βοηθά στην ελαχιστοποίηση της απόσπασης της προσοχής του οδηγού. Έτσι, η συγκέντρωση του αυξάνεται και μαζί με αυτή, η οδική ασφάλεια.

Πλήρης γκάμα φίλτρων για κάθε απαίτηση

Διαθέτοντας πλήρη γκάμα σε φίλτρα καμπίνας, από τα standard και ενεργού άνθρακα έως το ιδιαίτερα ισχυρό ΦΙΛΤΡΟ* , η Bosch προσφέρει το σωστό φίλτρο για κάθε προσωπική ανάγκη. Από τον Ιούλιο και μετά, η νέα σειρά φίλτρων ΦΙΛΤΡΟ* θα είναι διαθέσιμη στους εμπόρους χονδρικής για όλες τις κοινές μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Bosch, Ιούνιος,2016